Príbehy z Dobrej krajiny v Martinuse

Príďte medzi nás 26. 11. o 18,00 h do Martinusu na Obchodnej v Bratislave.

Príďte medzi nás v utorok 26. novembra o 18.00 h do Martinusu na Obchodnej ulici v Bratislave.

Spolu so spisovateľom Tomášom Janovicom, Betkou Mráčkovou a Máriou Hatokovou z OZ Vŕba, ktoré pomáhajú v Onkologickom ústave sv. Alžbety v Bratislave, sa budeme rozprávať o Dobrej krajine. Nebude chýbať ani Oľga Coulton Shaw a Mirka Gúčiková, ktoré malými darmi menia našu krajinu k lepšiemu. Violončelista Jožko Lupták zasa zahrá s akordeonistom Borisom Lenkom a vytvoria komornú atmosféru House koncertov.

Poznáte Dobrú krajinu? Je plná zaujímavých príbehov, ktoré stojí za to podporiť.

Spisovateľ Tomáš Janovic, darkyne Mirka Gúčiková a Oľga Coulton-Shaw, dobrovoľníčky z OZ Vŕba Alžbeta Mráčková a Mária Hatoková.
Počas večera nám zahrá aj violončelista Jozef Lupták spolu s akordeonistom Borisom Lenkom, ktorí tiež predstavia myšlienku a príbeh House koncertov.

Betka Mráčková a Mária Hatoková porozprávajú o práci dobrovoľníckej skupiny Vŕba v Onkologickom Ústave sv. Alžbety v Bratislave. Jožko Lupták a Boris Lenko vytvoria komornú atmosféru House koncertov a prehovoria za nich nástroje – violončelo a akordeón.

Láskyplné slovo a poďakovanie pridá aj spisovateľ Tomáš Janovic, člen správnej rady DobraKrajina.sk. Komu? Všetkým dobrým ľuďom, ktorí každý mesiac urobia niečo pre iných. Napr. aj Mirke Gúčikovej a Oľge Coulton-Shaw, pravidelným darkyniam. Mirka a Oľga sa podelia o svoje príbehy, ako aj malým darom možno meniť našu krajinu k lepšiemu.

Tešíme sa na vás - v utorok 26. novembra o 18,00 hod. v bratislavskom Martinuse na Obchodnej!