Viete efektívne komunikovať na sociálnych médiách?

Aj o tom, ako správne využiť sociálne média v prospech organizácie.

Neziskovky sa tentokrát netradične v Košiciach pozrú na to, akú rolu zohrávajú sociálne médiá pre spoločnosti, ktoré kanály využiť na propagovanie a ako z nich vyťažiť čo najviac Okrem toho dostanú praktické rady k písaniu článkov, aby ich si ich čitatelia užívali čo najviac.

Základné informácie:

Dátum: 28.3.2017

Čas: 9:00 – 16:00 (na tréning príďte už o 8:30 a nezabudnite si občiansky preukaz)

Miesto: Priestory spoločnosti T-Systems – Žriedlová 13, 040 01 Košice. V rámci školenia bude poskytnuté aj malé občerstvenie.

Školitelia: Lívia Gaľová, Zuzana Kaňuchová

Kapacita: 15 miest

Na toto školenie sa do 10.3.2017 môžete prihlásiť TU

Tentokrát sa  neziskové organizácie vydajú na východ Slovenska do Košíc. Tam sa totiž pod záštitou T-Systems uskutoční ďalší tréning, tentokrát na tému sociálnych médií. Tie sú dnes už neoddeliteľnou súčasťou digitálneho sveta a mnohé spoločnosti si práve prostredníctvom nich budujú svoj imidž. So Zuzanou Kaňuchovou sa pozrieme na online marketing, aké môžeme v rámci neho využiť kanály, ako využiť Facebook, Instagram či Snapchat. Ako sa zviditeľniť prostredníctvom hashtagov a ako si udržať dobrú online reputáciu. Lívia Gaľová zas ponúkne svoje know-how ku kreatívnemu písaniu. Ukáže, ako treba písať články tak, aby sa čitateľom dobre čítali a zbytočne ich neodrádzali. Ako ho oživiť rôznymi trikmi či ako k nemu zvoliť správne fotografie.

Ako na online marketing (Zuzana Kaňuchová)

- Kedy začať s marketingom

- Netradičné PR

- Online marketingové kanály

- Facebook od A po Z

- Online reputácia

- Insta letí

- Ako zvoliť ten správny hashtag

- SnapChat

Kreatívne písanie (Lívia Gaľová)

- Ako správne článok členiť?

- Rôzne typy článkov podľa cieľovej skupiny / výstupu

- Čo dodá článku „šťavu“?

- Fotografie v rámci článku – menej je niekedy viac

- Žánre písania

- Bonus: ako vzniká Community časopis

Lívia Gaľová pochádza z Michaloviec, odkiaľ sa po štúdiu na gymnáziu vybrala študovať ďalej do Košíc to jediné, čo ju (v tom čase) bavilo – anglický jazyk (britské a americké štúdiá). Do T-Systems nastúpila takmer hneď po škole, a aj keď ide o IT spoločnosť, dá sa povedať, že zostala vo svojom odbore – komunikačné oddelenie je toho dôkazom. Vo svojej práci sa najradšej venuje ľuďom, kolegom a aj preto väčšinu jej projektov tvoria tie z internej komunikácie. Je šéfredaktorkou interného časopisu Community a týmto sa jej, dá sa povedať, splnil zatiaľ najväčší sen v rámci svojho rozvoja. Rovnako sa venuje organizácii interných podujatí či školeniam.

Zuzana Kaňuchová v sebe objavila lásku k písaniu a komunikácii v ranom veku. Už počas strednej školy sa podieľala na vysielaní školského rádia, neskôr pokračovala štúdiom Masmediálnych štúdií na Prešovskej univerzite, kde sa už počas štúdia ako jedna z prvých absolventiek, zaradila k pilotným blogerom portálu blog.sme.sk. Svoj talent neskôr rozvinula ako redaktorka Centrální redakce Pražského deníka a online editorka portálu denik.cz, kde v českom jazyku prinášala informácie z oblasti politiky, sociálnej sféry a aktuálneho diania. Zuzana sa do tímu T-Systems Slovakia pridala v roku 2012 ako šéfredatorka interného časopisu TSSK NEWS, ktorý v roku 2014 vyhral ocenenie Podnikové médium roka, za grafickú stránku. Zuzana je expertkou na internú i externú komunikáciu, budovanie imidžu spoločnosti, organizáciu eventov pre stredný a vrcholový manažment a administráciu interných a externých sociálnych médií spoločnosti. V roku 2015 založila vlastný start-up Woodoo – dizajnové drevené motýliky, kde pôsobí ako marketingová a PR riaditeľka. Najväčším relaxom je pre ňu spoznávanie nových krajín, gurmánskych zážitkov, fotografovanie a objavovanie nových technológií a sveta sociálnych médií.

Priestory spoločnosti T-Systems – Žriedlová 13, 040 01 Košice

Pro Bono partner tohto školenia