čo chystáme

19 APR 19 APR

Online diskusia: Prečo sa stať dobrovoľníkom a ako na to

Po dlhej zime, ktorú sme strávili doma vo svojich bublinách, si mnohí z nás usporiadali priority. Zistili sme, že chceme robiť zmysluplné veci, lebo nás to robí šťastnejšími. Často ale nevieme, kde začať, koho osloviť a či sa dá niekomu pomôcť aj keď nie sme napríklad manuálne zruční alebo máme čas napríklad len večer a podobne. Na našej online diskusii s názvom Prečo sa stať dobrovoľníkom a ako na to si povieme, aké benefity má dobrovoľníctvo pre tých, ktorí pomáhajú, kde nájsť príležitosti na dobrovoľníčenie, aby ste nemuseli stráviť hodiny pred obrazovkou ich vyhľadávaním, ale aj to, ako môžu v dobrovoľníčení svojim zamestnancom pomôcť firmy. Príďte sa inšpirovať!

29 APR 29 APR

Webinár pre organizácie: Ako na úspešný projekt?

Chceli by ste sa so svojím projektom prihlásiť do grantovej výzvy, na ktorú ste natrafili, no nie je vám jasné, ako celý proces funguje a na čo dať pozor, aby ste skončili medzi úspešnými žiadateľmi? V prípade neúspechu totiž strácate drahocenný čas, ktorý ste namiesto vypĺňania formulárov mohli venovať niečomu inému. Aby ste sa vyhli tejto situácii, pripravili sme pre vás webinár s názvom Ako na úspešný projekt? Na webinári si ukážeme, ako vyzerá celý proces grantovej výzvy či ako napísať a zrealizovať dobrý projekt. Pozrieme sa aj na fungovanie portálu Darca.sk, s ktorým sa mnohí stretávate pri podávaní žiadostí, pomenujeme tiež najčastejšie chyby v projektoch a povieme si, ako sa im vyhnúť.

11 JúN 11 JúN

Naše Mesto 2021

Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku! Pridajte sa k firmám, mimovládkam a tisícom dobrovoľníkov, a pomôžte aj tento rok skrášliť, vyčistiť a zlepšiť naše mestá. Urobme z našich miest lepšie miesta pre život! Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do množstva dobrovoľníckych aktivít po celom Slovensku darovaním svojho času a práce. Manažéri, personalisti, obchodníci, marketéri, zamestnanci z výroby a mnohí ďalší vezmú do rúk štetce a záhradné náradie, alebo využijú svoje vedomosti a dobré srdce, aby spoločne vylepšili naše mestá.

naše projekty

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.