28. 10. 2020 Zodpovedné podnikanie

Prihláste sa na Pro Bono Webinár. Odborník vám poradí, ako na projektový manažment

Čo potrebujete vedieť o projektovom manažmente predtým, než projekt spustíte? Čo všetko by ste mali mať pripravené a aké nástroje vám môžu s prípravou projektu pomôcť? Aj tieto otázky zodpovie Rišo Hargaš z Accenture v ďalšom Pro Bono Webinári.

Mnoho neziskových organizácií na Slovensku pracuje na projektovej báze, ale napriek tomu je stále veľa neziskoviek, ktoré svoje projekty riadia bez vopred stanovenej štruktúry či formy. S otázkou, ako riadiť projekty efektívne a akú formu ich riadenia zvoliť, sa stretávajú nielen malé neziskové organizácie, ktoré fungujú na dobrovoľníckom princípe, ale aj väčšie neziskovky, ktoré organizačnú štruktúru majú.

Na Pro Bono Webinári vedenom odborníkom a manažérom zo spoločnosti Accenture Richardom Hargašom sa dozviete, ako manažovať projekt počas jeho jednotlivých fáz aj aké obmedzenia a projektové požiadavky ovplyvňujú celý jeho priebeh. Ktoré nástroje vám pomôžu s inicializáciou projektu, s plánovaním, sledovaním priebehu, monitoringom, kontrolou a následným ukončením projektu? Toto a oveľa viac s prídavkom skúseností s vedením malých i veľkých projektov zistíte na Pro Bono Webinári už 11. novembra.

Čo budete potrebovať k webináru: stabilné pripojenie na internet a chuť učiť sa

Dátum: 11. 11. 2020 od 14:00 do 16:00

Program:

• Na čo myslieť pre začatím projektu
  • Fázy projektu
  • Nástroje na riadenie

Miesto: Microsoft Teams (na email zadaný pri registrácii vám pošleme link na pripojenie)

Kapacita: 40 miest

Profil školiteľa

Richard Hargaš pôsobí v Accenture od roku 1999. V súčasnosti vedie divíziu Technology, ktorá poskytuje služby lokálnym klientom firmy. Podieľal sa na dodávke mnohých projektov v telekomunikačnom sektore v strednej Európe a na Blízkom východe. V posledných rokoch riadil komplexné transformačné projekty v oblasti CRM/Billing a ERP. Je zodpovedný za slovenskú lokálnu Technology divíziu, zároveň je aj Pride (LGBT) co-leadom pre Accenture na Slovensku.

Prihlasovací formulár

Kapacita webináru je obmedzená. Za jednu mimovládnu organizáciu sa môžu prihlásiť dvaja zamestnanci. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prihlásiť sa viacerí. Účastníci, ktorí sa prihlásia, budú po zaplnení kurzu evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

Partner tréningu

Organizátor aktivity Pro Bono Tréningu

Partner Pro Bono Tréningov

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.