07. 03. 2018 Zodpovedné podnikanie

S dm drogerie markt ide deťom cvičenie ľahšie

Spoločnosť predstavila nový projekt s názvom Ľahšie to ide ľahšie.

Cieľom projektu Ľahšie to ide ľahšie je motivovať deti k cvičeniu.

Nový CSR projekt spoločnosti dm drogerie markt pod názvom Ľahšie to ide ľahšie vznikol v spolupráci s profesionálnymi trénermi vrcholových športovcov. Zuzana a Maroš Molnároví sú nielen partnermi, ale aj odbornými garantmi celého projektu.

Ten je určený pre 2. stupeň základných škôl a 8-ročné gymnáziá, ktoré majú možnosť zapojiť sa zostavením súťažného tímu. Cvičebné zostavy vychádzajú z učebných plánov pre telesnú výchovu pre 2. stupeň základných škôl a sú obohatené o prvky crossfitu.

Deti počas nacvičovania zostáv zlepšujú svoju kondíciu, učia sa spolupráci, rozvíjajú tímového ducha a uvedomujú si dôležitosť disciplíny a vzájomnej dôvery. Zároveň majú možnosť vyhrať pre svoju školu nové športové pomôcky a vybavenie a počas Veľkého finále sa stretnúť s viacerými slovenskými športovcami.

Celý projekt má aj charitatívny rozmer. Počas Veľkého finále odovzdá dm drogerie markt finančné prostriedky zdravotne znevýhodneným športovcom.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe.