03. 05. 2019 Nadácia Pontis

Pro Bono Tréning: Ako sa posunúť, keď ste zastali

Máte nápad na skvelý projekt a potrebujete ho rozbehnúť? Zastali ste a neviete, ako sa posunúť ďalej? Na ďalšom zo série Pro Bono Tréningov vám odborníci z Profesie a prizvaný externý hosť poradia ako na „change management“ a mať pri tom „growth mindset“. Tešiť sa môžete aj na praktické ukážky a rady z rozbehu ich programu „Výpomoc so srdcom“.

V Profesii boli od jej vzniku otvorené dvere pre ľudí so znevýhodnením. Základ tomu dal jej zakladateľ Dalibor Jakuš. www.profesia.sk je prístupná aj pre nevidiacich, životopisy ZŤP uchádzačov majú firmy k dispozícii bezplatne. Vyhľadávanie chránených dielní je prehľadnejšie vďaka www.dielne.sk. Čo ďalej?

V Profesii sa rozhodli posunúť to o level vyššie a vytvoriť nový program zameraný na pomoc ľuďom so znevýhodnením pri hľadaní práce – Výpomoc so srdcom. Na workshope pre mimovládne organizácie sa odborníci z Profesie podelia o praktické skúsenosti, kľúčové ponaučenia a dôležité míľniky, ktoré pomohli vytvoriť tento program.

Naučíte sa, ako si

• overiť nápad, zanalyzovať situáciu, a získať partnerov pre svoju víziu
  • poradiť s prvými neúspechmi a vidieť dôležité súvislosti
  • nevylomiť krk, keď musíte riskovať
  • získať dôveru, neustať a kráčať ďalej s otvorenou mysľou.

Dátum: 24.05.2019

Čas: 9:00 – 12:00

Miesto: Pribinova 19, Bratislava (7. poschodie)

Kapacita: 15 miest

Školiteľ: Anna Podlesná, CSR manažérka spoločnosti Profesia

Profil školiteľa:

Anka je CSR manažérkou v spoločnosti Profesia. Má dlhoročné skúsenosti z neziskového sektora, najmä z Nadácie Pontis, kde sa venovala strategickej filantropii a crowdfundingu. Pôsobila v PR agentúre, korporácii, riadila vlastnú firmu a pomáhala aj ako dobrovoľník v Keni či adaptácii utečencov v USA.

Prihlasovací formulár:

Kapacita tréningu je 15 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme Vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do 19.05.2019.  Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

Partner tréningu:

Organizátor aktivity Pro Bono Tréningy:

Partner aktivity Pro Bono tréningy