25. 04. 2019 Nadácia Pontis

Pro Bono Tréning: Ako sa stať naozaj dobrým rečníkom?

Vystupovanie pred publikom nemusí byť nočnou morou. Ako zaujať prezentáciou a stať sa lepším spíkrom sa dozviete na ďalšom Pro Bono Tréningu.

Vystupovanie na verejnosti nie je jednoduché a pre niekoho može byť dokonca aj nočnou morou. Pre iných je prirodzenou súčasťou ich každodenného života. Ako je to však vo všetkom – tréning robí majstra. Naučíte sa dosiahnuť svoj rečnícky cieľ: zaujať, motivovať, vysvetliť, presvedčiť, či inšpirovať.

Spoznáte nástroje, ktoré vám uľahčia vystupovanie pred publikom a naučíte sa komunikačné techniky, ktoré z Vás urobia autentických rečníkov. Celý tréning bude zameraný prakticky a našim najsilnejšim nástrojom bude úprimná a konštruktívna spätná väzba. Vďaka malej skupine si budete môcť v bezpečnom prostredí prakticky vyskúšať ako teória funguje v praxi.

Dátum: 09.05.2019

Čas: 9:00 – 16:00

Miesto: Plzeňský Prazdroj Slovensko, a.s. – Polus Tower, Vajnorská 100/A, 831 04 Bratislava

Kapacita: 8 miest

Školiteľ: Martin Partl, Senior Key Account Manager, Plzeňský Prazdroj

Profil školiteľa:

Martin pracuje niekoľko rokov ako sales manažér. Už počas vysokej školy sa venoval  rozvoju mladých talentov v študentskej organizácii AIESEC . Túto záľubu ďalej rozvíjal ako tréner mäkkých zručností na Slovenku, ale aj v zahraničí.  Svoje prezentačné zručnosti využíva nielen pri svojej každodennej práci, ale aj pri moderovaní medzinárodných konferencii. Naposledy moderoval a zároveň viedol školenie prezetnačných zručností pre Google developerov s medzinárodnou účasťou.

Prihlasovací formulár:

Kapacita tréningu je 8 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme Vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do 5.05.2019.  Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

Organizátor aktivity Pro Bono Tréningy

Partner aktivity Pro Bono tréningy