Kto sme?

Máme vyše 20-ročné skúsenosti s individuálnou a firemnou filantropiou, zodpovedným podnikaním firiem a so správou nadačných fondov.

Výborne poznáme slovenský občiansky sektor a máme tak prehľad, ktoré oblasti potrebujú podporu, aj ktoré organizácie majú najlepšie výsledky.

Naše know-how sa opiera o prax z anglosaských krajín, kde je filantropické poradenstvo bežné podobne ako privátne bankovníctvo.

Náš tím

Martina Kolesárová

výkonná riaditeľka

martina.kolesarova@nadaciapontis.sk

Martina je výkonná riaditeľka Nadácie Pontis, kde sa venuje najmä sociálnym inováciám, vzdelávaniu a strategickej filantropii. Niekoľko rokov žila v zahraničí, kde sa zaoberala spoločenskou zodpovednosťou firiem a podporou sociálnych inovátorov Ashoka Fellows. Jej srdcovkou je prepájanie sveta neziskoviek, filantropov a firiem.

Ivana Kompasová

senior manažérka pre stratégie vo filantropii

ivana.kompasova@nadaciapontis.sk

Ivana vedie tím strategickej filantropie. Predtým sa venovala Charte diverzity a oceneniu Via Bona Slovakia. Firemný svet dobre pozná aj z druhej strany – 13 rokov mala na starosti marketing, CSR a internú komunikáciu v spoločnosti Hewlett Packard. V našom tíme sa špecializuje na komunikáciu s individuálnymi filantropmi a na rodinné firmy.

Fero Pauliny

manažér pre stratégie vo filantropii

fero.pauliny@nadaciapontis.sk

Fero dlhé roky pracoval vo watchdogovej organizácii, kde rozvíjal ocenenie Biela vrana, pripravoval konferencie a zastrešoval online komunikáciu. Výborne pozná slovenský občiansky sektor a pomáha filantropom vyberať tie najlepšie organizácie a nastavovať ich strategickú pomoc tak, aby mala čo najväčší dopad.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.