O projekte

Ako LIDL plienky Lupilu pomáhajú deťom

„Od začiatku v dobrých rukách“ je projekt, ktorý poskytuje pomoc rodinám s deťmi do 4 rokov*, ktoré majú vážne zdravotné ťažkosti alebo iné znevýhodnenie. Za projektom stojí obchodný reťazec Lidl v spolupráci s Nadáciou Pontis a v neposlednom rade samotní zákazníci Lidla, ktorí kúpou plienok prispejú na dobrú vec.

Za každé predané balenie plienok vlastnej značky reťazca Lupilu venuje Lidl pomoc tým, ktorí ju potrebujú najviac. Každý týždeň pomáha jednej rodine, pričom forma pomoci zohľadňuje individuálne potreby a situáciu každej rodiny.

*Pomoc môže byť poskytnutá len rodinám, ktorých dieťa v čase registrovania žiadosti nedovŕšilo 4. rok života.

Nachádza sa vaša rodina v neľahkej životnej situácii a potrebujete pomoc? Dajte nám o sebe vedieť. Podporíme všetky žiadosti, ktoré spĺňajú podmienky projektu. Žiadosti prechádzame postupne, rozhodujúci je preto dátum ich registrácie.

Podporíme príbehy rodín, kde chýbajú finančné prostriedky, ktoré by mohli zlepšiť zdravotný stav dieťaťa (zdravotné pomôcky, rehabilitácie, liečebné procedúry a pod.).

Dajte nám o sebe vedieť

Pomáhame každý týždeň

Podpora z projektu putovala už viac ako 200 rodinám, ktoré sa v dôsledku nepriaznivého zdravotného stavu dieťaťa ocitli v náročnej životnej situácii.

Prečítajte si príbehy rodín, ktorým sme pomohli