Členovia Fondu pre transparentné Slovensko

Členmi Fondu pre transparentné Slovensko sú firmy, ktorým záleží na férovosti a predvídateľnosti prostredia, v ktorom podnikajú. Ich členstvo však nie je iba otázkou finančnej podpory, ale aj záväzkom voči sebe a nárokom na vlastné správanie a podnikateľskú etiku. Veríme, že podobne zmýšľajúcich firiem je na Slovensku oveľa viac a spoločne pomôžu ozdraviť celé prostredie.

Členské firmy

Accenture

Eset

Heineken Slovensko

Hillbridges

Kaufland

Mercedes

O2

Nadácia Orange

Slovak Telekom

Nadácia Slovenskej sporiteľne

Slovenské elektrárne

TaylorWessing

VÚB banka

Pridajte sa aj vy k firmám, ktoré bojujú proti korupcii

Budeme radi, ak sa k fondu pridá i vaša firma. Na schválenie vášho členstva je podľa štatútu fondu potrebný súhlas existujúcich členov. Tí posúdia vašu prihlášku a čestné vyhlásenie a rozhodnú o vašom pristúpení.

Kontaktujte

Ak máte akékoľvek otázky, ktoré súvisia s možnosťou stať sa členom Fondu pre transparentné Slovensko, prosím, kontaktujte:

Martina Hmírová

programová manažérka

martina.hmirova@nadaciapontis.sk

Zodpovedá za manažment Fondu pre transparentné Slovensko a tiež pripravuje každoročnú správu o stave neziskového sektora na Slovensku. Zaujímajú ju témy zlepšenia narábania s verejnými zdrojmi, zvyšovania transparentnosti a boja proti korupcii.