Členovia Fondu pre transparentné Slovensko

Členmi Fondu pre transparentné Slovensko sú firmy, ktorým záleží na férovosti a predvídateľnosti prostredia, v ktorom podnikajú. Ich členstvo však nie je iba otázkou finančnej podpory, ale aj záväzkom voči sebe a nárokom na vlastné správanie a podnikateľskú etiku. Veríme, že podobne zmýšľajúcich firiem je na Slovensku oveľa viac a spoločne pomôžu ozdraviť celé prostredie.

Členské firmy

Accenture

dm drogerie markt

Eset

Heineken Slovensko

Hillbridges

Kaufland

Mercedes

O2

Nadácia Orange

Pfizer Luxembourg SARL

Slovak Telekom

Nadácia Slovenskej sporiteľne

Slovenské elektrárne

TaylorWessing

Východoslovenská energetika Holding

Websupport

Pridajte sa aj vy k firmám, ktoré bojujú proti korupcii

Budeme radi, ak sa k fondu pridá i vaša firma. Na schválenie vášho členstva je podľa štatútu fondu potrebný súhlas existujúcich členov. Tí posúdia vašu prihlášku a čestné vyhlásenie a rozhodnú o vašom pristúpení.

Kontaktujte

Ak máte akékoľvek otázky, ktoré súvisia s možnosťou stať sa členom Fondu pre transparentné Slovensko, prosím, kontaktujte:

Michal Kišša

výkonný riaditeľ

michal.kissa@nadaciapontis.sk

Michal zodpovedá za strategické riadenie tímov zodpovedného podnikania, komunity, transparentnosti a PR.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.