Ľudia

Naši ľudia

Miroslav Šarišský

manažér externej komunikácie a udržateľného rozvoja Slovenských elektrárni

Miroslav Šarišský riadi útvar externú komunikáciu v spoločnosti Slovenské elektrárne, kde sa dlhodobo venuje aj otázkam udržateľného rozvoja a zodpovedného podnikania. V minulosti pôsobil v Národnej banke Slovenska, kde sa ako hlavný metodik podieľal na komunikačnej kampani k prechodu na euro, predtým zastával viaceré riadiace funkcie v Národnej rade Slovenskej republiky a Americkej komore právnikov. Je spoluzakladateľom Fondu pre transparentné Slovensko a spoluautor Iniciatívy za vládu zákona, v rámci ktorej vedie pracovnú skupinu zameranú na zvýšenie transparentnosti legislatívneho procesu. Osobitne sa venuje otázkam energetickej efektívnosti, pod jeho vedením Nadačný fond Slovenských elektrární rozvíjal aktivity v oblasti pomoci Rómom, bezdomovcom a zdravotne postihnutým.

Ďalšie funkcie v treťom sektore: člen správnej rady Nadácie otvorenej spoločnosti, predseda správnej rady neziskovej organizácie Projekt DOM.ov, člen poradného výboru Business Leaders Forum, člen výkonného výboru Fondu pre transparentné Slovensko.

Lenka Surotchak

E-mail: lenka.surotchak@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 2 5710 8125

Je od roku 2002 riaditeľkou Nadácie Pontis. Stála pri transformácii tejto inštitúcie na slovenskú mimovládnu organizáciu, zúčastňovala sa všetkých jej ťažiskových programových aktivít, viedla projekty technickej asistencie MVO, firemnej filantropie a dobrovoľníctva. Dnes strategicky a exekutívne nadáciu vedie.

Pavel Hrica

E-mail: pavel.hrica@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 917 429 983

Pavel je programový riaditeľ piliarea firemnej filantropie v Nadácii Pontis. Strategicky riadi programy zamerané na posilnenie mimovládnych organizácií, firemnej filantropie a sociálnej zodpovednosti podnikov.

Nadačný fond nemá právnu subjektivitu, a preto sa viaže na Správnu radu Nadácie Pontis

Akékoľvek vaše otázky vám radi zodpovieme najneskôr do 30 dní.

Slovenská republika

fax: (421 2) 5710 8120